Erik Scherder

(foto: Keke Keukelaar)  

Prof. dr. Erik Scherder is als hoogleraar Klinische Neuropsychologie verbonden aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hij won meerdere keren de VU Onderwijsprijs. Zijn talent werd ook herkend door de Universiteit van Nederland en door De Wereld Draait Door, waar hij een graag geziene gast is. Ook geeft hij toegankelijke colleges voor omroep MAX. Of hij voor een collegezaal staat, in een bomvolle tv-studio of een congres of bijeenkomst, overal staat hij bekend als de meest bevlogen professor van Nederland die de wetenschap toegankelijk maakt.

 

Edgar Karssing

Dr. Edgar Karssing is als universitair hoofddocent beroepsethiek en integriteitsmanagement bij de Nyenrode Business Universiteit. Hij is veelgevraagd spreker voor workshops en lezingen voor professionals, managers en bestuurders. Zowel in de publieke als private sector, met speciale aandacht voor de financiële sector. Ook adviseert hij organisaties over ethiek, integriteit en compliance. Edgar heeft diverse publicaties op zijn naam staan over onder meer integriteit, morele competentie en filosofie in de praktijk.  

Philip Jordanov

Philip Jordanov is cognitief neuropsycholoog bij Neurofied. Door inzichten uit gedragspsychologie en neurowetenschap te transformeren tot strategie en implementatie helpt hij organisaties in besluitvorming en gedragsverandering. Hierbij ligt zijn focus op denkfouten, mentale modellen en systeemdenken. 

Beirem Ben Barrah

Beirem Ben Barrah is ondernemer en spreker. Met Neurofied helpt hij organisaties en professionals om betere beslissingen te maken met Brain & Behaviour en systeemdenken. Met Think Tank United brengt hij denkers vanuit alle disciplines bijeen om ieders perspectief te verbreden. Hij is fervent lezer, systeemdenker en toegepast psycholoog.

Ria van Dinteren

Ria van Dinteren is onderwijskundige en gespecialiseerd in de toepassingen van neurowetenschap bij leren, veranderen en leiderschap. Ze verzorgt nationaal en internationaal keynotes en masterclasses over dit onderwerp en heeft 7 boeken over dit onderwerp op haar naam staan, waaronder Breinleiderschap. In 2018 ontving ze voor haar werk een life time achievement award van NVO2. Ze maakt deel uit van de Program Advisory Commitee van ATD international en is hoofdredacteur van TVOO.
 

 

draaiboek template dit heb je nodi
 draaiboek template dit heb je nodi